Telecomanda GoTo (SynScan) V4


Telecomanda GoTo (SynScan) V4
pe stoc

Livrare gratuita!

Telecomanda GoTo (SynScan) V4

Produse Pret
Telecomanda GoTo pentru montura Skywatcher SynScan goto V4800 Ron

Montura dotată cu controler SynTrek poate fi pur și simplu, iar prin schimbarea telecomenzii obținem o montură GoTo completă. 

Schimbând telecomanda simplă de pe montura HEQ5 și EQ6 SynTrek, obținem o montură completă GoTo. 


Avantajele sistemului GoTo:
În aceste modele au fost deja instalate motorașe cu performanță mare, cu ajutorul cărora ajungem la viteze de mișcare a monturii de până la 800 de ori viteza stelară (3,4 grade/secundă) prin telecomandă(sau printr-un program planetariu ca Umi Pro). Viteza de pas de 1/64 ne permite un control mai fin, este mult mai mic față de motorașele standard, și jocul în gol este semnificativ mai mic față de modelele standard. Putem găsi și port autoguider (pe standardul St-4), astfel nu vom avea probleme nici la efectuarea fotografiilor astro serioase pentru că autoguiderul poate fi conectat printr-o simplă mișcare. Pe telecomandă putem seta mișcarea fină a sistemului de la  0.25 ori până la 800 de ori viteza stelară (3,4 grade/secundă)

Modul de funcționare GoTo:

La unitățile de control moderne SynScan GoTo, căutarea automată a obiectelor funcționează și fără computer, datorită bazei de date integrate. Memoria unității de control conține 42900 de obiecte, cataloagele Messier, NGC, IC dar și alte poziții la obiecte Deep Sky, precum și multe stele duble, variabile și luminoase. După configurarea corectă a monturii trebuie doar să introducem obiectul dorit și sistemul automat se mută pe obiectul respectiv. Desigur sistemul a fost dotat cu multe funcții utile. De exemplu, dacă nu știm ce obiecte sunt vizibile, cu ajutorul funcției “guided tour” putem căuta cele mai interesante obiecte vizibile în prezent, așadar acesta funcționează ca un tur al bolții cerești. Telecomanda ne ajută la alinierea polară perfectă, deoarece ne prezintă date și despre poziția actuala a stelei Polare. Putem de asemenea să ne uităm la tensiunea de intrare a curentului (important dacă alimentăm sistemul de pe acumulator), sau putem să ne uităm la temperatura exactă. La astro foto ne ajută mult compensarea jocului gol, prin portul autoguider avem posibilitatea setării vitezelor fine de corecție (viteze stelară de la 0,125 până la 1x), și putem să-i învățăm erorile periodice (PEC).  Memoria telecomenzii poate fi reînnoită prin Internet, astfel putem lucra întotdeauna cu versiunea cea mai recentă a software-ului.

  • Specificatii
  • Accesorii recomandate
  • Galerie foto
  • Parerile cumparatorilor


Continutul cosului (0)

Cosul de cumparaturi este gol!
Comenzi telefonice:
0728 156 102
0740 645 859


Preturile includ TVA.

Fiecare produs este livrat din stoc, in maxim 2 zile!

Pozele, preturile si detaliie produselor prezentate pe site-ul nostru sunt reale si actualizate la zi.
My status

Oferte speciale

Evenimentele firmei Telescop Expert SRL Fishing & Hunting EXPO 20179:27:56 - Marţi, 21 Februarie 2017
In expozitia la Fishing & Hunting EXPO 2017 (3-5 martie...
BLACK FRIDAY 201611:27:25 - Marţi, 15 Noiembrie 2016
Black Friday incepe pe data de 18 noiembrie 2016! Reducere plus...

Realizare pagini
web si SEO
Viziteaza magazinul Telescop-Expert pe ShopMania Protectia
Consumatorilor
Facebook iconTelescop-Expert pe
Facebook