Luneta terestra Acuter 22-67x100


Luneta terestra Acuter 22-67x100
pe stoc

Livrare GRATUITA!

Luneta terestra Acuter 22-67x100

Produse Pret
Spectiv (Spotting Scope) Acuter 22-67x100A1650 Ron
Spectiv (Spotting Scope) Acuter 22-67x100B1650 Ron

Cel mai mare spectiv Acuter este un adevărat tun mare. Putem obține cel mai mult din acesta folosindu-l în condiții extreme, deoarece obținem o imagine luminoasă și în amurg, pe timp de cer întunecat și la noapte. Obiectivele sunt de tip acromatic Fraunhofer, prismele interioare sunt produse din material Bak4. Fiecare suprafață sticlă/aer este acoperită anti reflex multiplă (FMC), astfel datorită calității sticlei și a acoperirii avem o folosire a luminii bună, o imagine luminoasă și cu contrast. La observații pe distanțe mari poate produce rezultate mai bune decât un aparat de noapte dedicat, deoarece adună de 200 ori mai multă lumină decât ochii. Față de aparatele nightvision arată spectrul complet, și grosismentul nu este de 3-5x, ci mult mai mult.

Oferim două variante ale spectivului: unul cu privire în 45 de grade (A) și unul cu privire dreaptă (B). Pentru vânători este un avantaj ca în condiții de iluminare slabă obiectivul observat să fie pe axa telescopului, în astfel de cazuri poate fi deranjant o privire cu 45 de grade. Este mai ușor să observăm obiectele dacă privim drept. Însă dacă facem observații către cer acest lucru poate fi greu la gâtul nostru.

Observațiile pe teren sunt ușurate de carcasa care este fixată pe corpul spectivului, în condiții de brumă și ploaie poate fi deschisă atât pe partea obiectivului cât și pe partea ocularului, astfel corpul spectivului rămâne protejat. Desigur, poate fi montat și pe un trepied foto. Obiectivele sunt de tip acromatic Fraunhofer, prismele interioare sunt produse din material Bak4. Fiecare suprafață sticlă/aer are acoperire anti reflex multiplă (FMC), astfel datorită calității sticlei și a acoperirii avem o folosire a luminii bună, o imagine luminoasă și cu contrast. În timpul setării grosismentului câmpul vizual al ocularului se mărește, astfel câmpul vizual nu devine cu trei ori mai mic, ci numai cu jumătate (câmp vizual aparent de 60 grade).

Desigur, îl putem folosi și pentru observații astronomice, însă din cauza domeniului de grosisment limitat nu este echivalentul unui telescop dedicat acestui lucru. Însă poate fi folosit pentru observarea discurilor planetare, stelelor variabile și observarea cometelor. Îl recomandăm mai ales pentru cei care caută un telescop pentru a fi folosit în timpul zilei. Poate fi folosit și pentru fotografiere, pentru acest lucru recomandăm adaptorul DHC.

  • Specificatii
  • Accesorii recomandate
  • Galerie foto
  • Parerile cumparatorilor
Caracteristici:
Tip: Refractor acromat
Diametru: 100mm
Distanta focala: 540mm
Raport focal: f/5,4
Putere de marire: 22-67x
Ocular: 8-24mm Zoom
Distanta minima de focalizare: 11m
Camp vizual real: 1,8 grade -1 grade
Pupila de iesire: 4,4-1,5mm
Rezistenta la apa: da
Husa de transport: da
Greutate: 1870g
Lungime: 56cm
Garantie: 3 ani


Continutul cosului (0)

Cosul de cumparaturi este gol!
Comenzi telefonice:
0728 156 102
0740 645 859


Preturile includ TVA.

Fiecare produs este livrat din stoc, in maxim 2 zile!

Pozele, preturile si detaliie produselor prezentate pe site-ul nostru sunt reale si actualizate la zi.

Plata cu card

Oferte speciale

Evenimentele firmei Telescop Expert SRL Școala de Vară Ucenicul Astronom14:47:41 - Joi, 10 Mai 2018
Asociatia Ucenicul Astronom, membră a Societatea Astronomică Română de Meteori...
Oferte speciale la telescoapele Dobson10:43:15 - Miercuri, 19 Aprilie 2017
Oferte speciale la telescoapele Dobson Classic Flex si GoTo.Este valabil...

Realizare pagini
web si SEO
Viziteaza magazinul Telescop-Expert pe ShopMania Protectia
Consumatorilor
Facebook iconTelescop-Expert pe
Facebook