Filtre UHC Castell


Filtre UHC Castell
pe stoc

Taxa de livrare: 15 Ron

Filtre UHC Castell

Produse Pret
Filtru UHC Castell 31,7mm210 Ron
Filtru UHC Castell 50,8mm320 Ron
Filtru GSO "NEBULA" UHC 31,7mm285 Ron
Filtru CLS Castell 31,7mm235 Ron
Filtru CLS Castell 50,8mm370 Ron

Filtrele vizuale de nebuloase pe banda lată si ingustă folosite pe cer urban si rural scot în evidență nebuloasele planetare si difuze, dar in același timp contrasteaza si galaxiile și roiurile de stele. Aceste filtre reduc în mod semnificativ luminozitatea cerului poluat, permitând de asemenea trecerea principalelor spectre de emisie ale obiectelor DSO. In perceptia celor mai multe obiecte deep-sky acestea aduc un ajutor imens, amplificând experienta trăită la ocular. Standardele de 31.7 și 50.8 mm se pot înșuruba în spatele ocularului dar și la lentila frontală. În observațiile astronomice de cele mai multe ori sunt folosite filtrele UHC si OIII. La folosirea filtrelor se întunecă fundalul cerului (acest lucru este adevărat în special la filtrele OIII, care reduc din magnitudinea stelelor până la 3-5 magnitudini ). Este indicată folosirea lor în pereche la lentila frontală ocularului de binocular, pentru că în Calea Lactee se vor observa nebuloase care vă vor uimi. Poate fi utilizat la mărire  scăzută și mare.

Filtre UHC sunt filtre cele mai frecvent utilizate pentru deep-skyuri, taiă lungimi de undă de Hg și de Na a lămpilor, dar permite parcurgerea undei H-alfa, beta-H și O-III. Astăzi, sunt mulți producători pe piață cu filtrere UHC, dar de mai sus putem vedea că nu există nici un standard de comparație spectre UHC , adică parcurgerile de unde nu sunt uniforme. Atâta se vede că toate se află la vârf, la trecerea undei de alfa de hidrogen (656 nm), Oxigen III (501 nm) și Beta hidrogen (485 nm). Pe unde unde sunt situate acestea unde de lungimi de radiație, putem vedea figura de mai jos (in galerie foto) la trei filtre de transmisie inguste.

Ce este mai indicat? Filtrul UHC de banda largă sau restrânsă? Dacă doriți să observați nebuloase difuze sau planetare sunt indicate folosirea cele care permit trecerea undelor pe o bandă mai îngustă, de exemplu   Astronomik, Castell sau Lumicon UHC. Dacă doriți un filtru pentru uz general care reduce luminozitatea cerului poluat și deasemenea să observați galaxiile, sunt indicate  filtrele care permit trecerea undelor pe o bandă mai lată de exemplu Astronomik CLS, GSO, Lumicon Deep Sky sau Baader UHC-S-lui. Desigur, există diferențe notabile în prețuri!

  • Specificatii
  • Accesorii recomandate
  • Galerie foto
  • Parerile cumparatorilor


Continutul cosului (0)

Cosul de cumparaturi este gol!
Comenzi telefonice:
0728 156 102
0740 645 859


Preturile includ TVA.

Fiecare produs este livrat din stoc, in maxim 2 zile!

Pozele, preturile si detaliie produselor prezentate pe site-ul nostru sunt reale si actualizate la zi.

Plata cu card

Oferte speciale

Evenimentele firmei Telescop Expert SRL Oferte speciale la telescoapele Dobson10:43:15 - Miercuri, 19 Aprilie 2017
Oferte speciale la telescoapele Dobson Classic Flex si GoTo.Este valabil...
Fishing & Hunting EXPO 20179:27:56 - Marţi, 21 Februarie 2017
In expozitia la Fishing & Hunting EXPO 2017 (3-5 martie...

Ultimele produse adaugate

Telescop SkyWatcher 114/500 Avant

Telescop SkyWatcher 114/500 Avant

1185 Ron Detalii

Set pentru disectie Delta

Set pentru disectie Delta

215 191.35 Ron Detalii

Realizare pagini
web si SEO
Viziteaza magazinul Telescop-Expert pe ShopMania Protectia
Consumatorilor
Facebook iconTelescop-Expert pe
Facebook