Binoclu Lacerta Explorer 12x50


Binoclu Lacerta Explorer 12x50
pe stoc

Taxa de livrare: 20 Ron

Binoclu Lacerta Explorer 12x50

Produse Pret
Binoclu Lacerta Explorer 12x50480 Ron

Binocularele Lacerta Explorer reprezintă un nivel ridicat în segmentul de preț la care aparțin. Sunt ordonate în tip clasic cu prisme porro, și ascund o optică foarte bună. În afară de aceste fapte și din punct de vedere al construcției sunt mai stabile decât cele mai multe binoculare din categoria lor, sunt mai puțin sensibile la șocuri. Și mai mult: datorită învelișului rezistent la apă le putem folosi chiar și în ploaie, nu se va umezi plus este umplut cu gaz inert (azot).

Fiecare model este echipat cu prismă din sticlă BAK4, care beneficiază de proprietăți optice mai bune. Fiecare suprafață sticlă/aer este acoperită FMC, ceea ce este rar în acest segment de preț. Acest lucru înseamnă că contrastul, puterea de transmisie a luminii, reproducere culorilor sunt de înaltă categorie. Mai departe, datorită privirii confortabile și a câmpului vizual larg este o experiență să faci observații cu acest binocular, poate fi folosit și cu ochelari. Ocularul poate fi înșurubat și setat pe înălțimea optimă.
Cu ajutorul unui adaptor L poate fi montat și pe un trepied foto. 

Capacul ocularului poate fi pus pe colier, astfel nu-l pierdem în timp ce îl folosim. Colierul din dotare este mai lat și mai confortabil decât cele similare din segmentul de preț similar. Un alt accesoriu inclus este o husă cu betelie.

Parerea cumapatorului (Sirean Adrian, Sibiu): 
"Aspect: 10/10 
Inca de la primul contact atat vazual cat si palpabil ai senzatia de calitate. Corpul este in intregime din metal, aluminiu cred, chiar si portobiectivul si invelit intr-o armura de cauciuc de o foarte buna calitate, foarte placut la atingere. Chiar daca din poze pare ca portobiectivul este insurubat in corpul binoclului, in realitate pare ca este o singura piesa cu restul binoclului. Doar armura este modulara. Capacele obiectivelor si ocularelor nu sunt din plastic ci tot dintr-un material cauciucat. Vine cu o gentuta de transport si un neck strap standard. Nimic fancy. 
Mecanica: 10/10 
I-am dat 10 pentru ca asa se comporta, cel putin acum, de nou. Focusul se face fin si nu se defocalizeaza singur oricat l-as agita. Vechiul BTC nu era capabil de asa performanta. Reglajul ocularelor pe inaltime se face usor si nu cad inspre interior decat daca se rotesc. Nu au in schimb acel click de rezistenta. 
Optica: 9/10 
Pot spune cu siguranta ca optica este mai buna ca la BTC. Coating-ul este predominant verzui si mov atat pe obiective cat si pe oculare. Pe oculare are chiar mai multe culori. Contrastul este mai bun dar si luminozitatea este sporita. Cel mai deranjant lucru la BTC este ca pe marginea campului mai exact a monturii lentilelor se vad foarte multe reflexii foarte deranjante ziua. Asemanator cu un ocular Super 25mm care vine la pachet cu aproape orice telescop in zilele noastre. Lacerta in schimb a corectat foarte bine acest defect, marginea ocularelor fiind complet neagra, asemenea unui Super Plössl. Deasemenea pe interiorul tubului obiectivelor se observa un material negru mat. Cu toate acestea, neavand o sticla ED, se observa totusi ca aberatia cromatica nu este indepartata 100%. Dar este mai mica decat la BTC. Privitul prin binoclu este foarte confortabil, nu apare acel ghosting decat daca te apropii foarte tare de ocular. 
Overall quality: 9/10 
Scorul este dat de veriga cea mai slaba, optica. A nu se intelege ca optica este slaba. Daca nu avea acel putin cromatism, lua 10 cu plus. Dar probabil, acel 10 cu plus se da binoclurilor dintr-o cu toata alta categorie de pret. Se observa ca desi nu s-a folosit sticla ED, s-a depus maximul de efort in a scoate ceva foarte bun la pret scazut. Aspectul si mecanica sunt punctele forte ale acestui binoclu, urmat indeaproape de optica. Consider ca am primit multe de banii dati."

  • Specificatii
  • Accesorii recomandate
  • Galerie foto
  • Parerile cumparatorilor
Diametrul obiectivului: 50mm
Puterea de marire: 12x
Sistem de focalizare: Central
Distanta minima de focalizare: 5m
Camp vizual real: 5,9 grade
Camp vizual real la 1000m: 98m
Diametrul pupilei de iesire: 4,2mm
Ocular relief: 20mm
Factor crepuscular: 24,5
Luminozitate: 17,36
Acoperire suprafete optice: FMC - 99,5%
Sistem Prisme: porro
Material Prisme: BaK4
Umplut cu azot: da
Transmisie: 91,5%
Greutate: 990 grame
Alte accesorii: geanta de transport
Garantie: 2 ani


Continutul cosului (0)

Cosul de cumparaturi este gol!
Comenzi telefonice:
0728 156 102
0740 645 859


Preturile includ TVA.

Fiecare produs este livrat din stoc, in maxim 2 zile!

Pozele, preturile si detaliie produselor prezentate pe site-ul nostru sunt reale si actualizate la zi.

Plata cu card

Oferte speciale

Evenimentele firmei Telescop Expert SRL Școala de Vară Ucenicul Astronom14:47:41 - Joi, 10 Mai 2018
Asociatia Ucenicul Astronom, membră a Societatea Astronomică Română de Meteori...
Oferte speciale la telescoapele Dobson10:43:15 - Miercuri, 19 Aprilie 2017
Oferte speciale la telescoapele Dobson Classic Flex si GoTo.Este valabil...

Realizare pagini
web si SEO
Viziteaza magazinul Telescop-Expert pe ShopMania Protectia
Consumatorilor
Facebook iconTelescop-Expert pe
Facebook