Adaptor WiFi SynScan


Adaptor WiFi SynScan
pe stoc

Taxa de livrare: 15 Ron

Adaptor WiFi SynScan

Produse Pret
Adaptor WiFi SynScan310 Ron

În loc de telecomandă acum avem posibilitatea de a controla monturile SkyWatcher goto (sau compatibile GoTo) de pe telefon (lista dispozitivelor compatibile mai jos). Aplicația gratuită Synscan App este disponibilă atât pe Android cât și iOS. Software-ul simulează o telecomandă SynScan și astfel avem o telecomandă fără fir. Meniul poate fi controlat mai rapid și mai ușor decât o telecomandă clasică. Un alt atu puternic este compatibilitatea cu aplicația Sky Safari 5, astfel trebuie să selectăm numai obiectul dorit de pe simularea grafică a cerului.
Pentru a utiliza modulul WiFi nu aveți nevoie de telecomanda clasică, acesta se conectează în locul acestuia.


Modulul WiFi este compatibil cu următoarele monturi:
Monturi EQ:
- EQ3 GoTo, EQ5 GoTo, HEQ5 Syntrek și Pro, EQ6 Syntrek și Pro, AZ-EQ6, EQ8
Monturi AZ:
- Toate modelele AZ GoTo, GoTo Dobson, StarDiscovery, Allview, Virtuoso și Merlin

SkyWatcher a lansat în 2017 Synscan Wi-Fi adaptor. Modulul micuț este compatibil cu orice montură SkyWatcher de tip GoTo sau Trek care utilizează telecomandă Synscan.
Setarea dispozitivului în locul telecomenzii este foarte ușoară, tot ce trebuie să faceți este să descărcați de pe Play Store sau Appstore aplicația SynScan (disponibilă în limba română, maghiară, engleză etc.). Dispozitivul generează o rețea WiFi locală, la care ne conectăm în mod clasic cu telefonul nostru (Dacă dispozitivul este utilizat cu rețeaua de acasă, atunci îl putem seta ca utilizator al rețelei, și astfel telefonul rămâne conectat atât la dispozitiv, cât și la internet).

Odată conectat cu telefonul la rețeaua dispozitivului putem să pornim aplicația SynScan. Selectând opțiunea Conectare aplicația ne arată numele rețelei și tipul monturii. Odată conectați avem atenționarea despre Soare, așa cum ne-am obișnuit, și dacă avem montură hibridă ne întreabă de tipul utilizat (AZ sau EQ).
De aici utilizarea este similară cu utilizarea telecomenzii Synscan, în afară de setarea coordinatelor și a ceasului, setări care sunt preluate de pe sistemul telefonului.

Nu numai că dispare cablul, o să avem confort sporit la utilizarea catalogului, a căutărilor, sortarea listelor utilizând telefonul în locul telecomenzii. Dacă avem encodere pe montură, nu trebuie să renunțăm nici la confortul acestora. Aplicația Synscan are și alte atuuri ascunse. Este compatibilă cu aplicația SkySafari 5, unde putem să împrospătăm bazele de date cu planete mici, comete și putem să utilizăm și planetariul vizual și avem confortul acestuia. Setarea obiectului în câmpul vizual al telescopului va fi la doar o apăsare distanță.

Dispozitivul ca hardware este finalizat, dezvoltarea software-ului continuă. Este pregătit compatibilitatea ASCOM, și este pregătit și o variantă Synscan Pro pentru astrofotografiere, și o interfață de control pentru laptop/PC.

  • Specificatii
  • Accesorii recomandate
  • Galerie foto
  • Parerile cumparatorilor
- Monturi ecuatoriala (EQ): NEQ3 Goto, NEQ5 Goto, AZ-EQ5, HEQ5 Syntrek ésPro, EQ6 Syntrek si Pro, AZ-EQ6, EQ8
- Monturi Alt Azimutala (AZ): AZ-Goto, Goto Dobson, StarDiscovery, Allview, Virtuoso, Merlin


Continutul cosului (0)

Cosul de cumparaturi este gol!
Comenzi telefonice:
0728 156 102
0740 645 859


Preturile includ TVA.

Fiecare produs este livrat din stoc, in maxim 2 zile!

Pozele, preturile si detaliie produselor prezentate pe site-ul nostru sunt reale si actualizate la zi.

Plata cu card

Oferte speciale

Evenimentele firmei Telescop Expert SRL Școala de Vară Ucenicul Astronom14:47:41 - Joi, 10 Mai 2018
Asociatia Ucenicul Astronom, membră a Societatea Astronomică Română de Meteori...
Oferte speciale la telescoapele Dobson10:43:15 - Miercuri, 19 Aprilie 2017
Oferte speciale la telescoapele Dobson Classic Flex si GoTo.Este valabil...

Realizare pagini
web si SEO
Viziteaza magazinul Telescop-Expert pe ShopMania Protectia
Consumatorilor
Facebook iconTelescop-Expert pe
Facebook